Tonårs idolen

Gissa om man skulle ha kunnat strypa den tjejen och tagit hennes plats...Man var väl 13 år typ, och gick på tonårsbio första gången...Spännande var det, och första gången man förälskade sej i en filmstjärna.
Patrick S har gått ur tiden, han förlorade cancer-kampen. Men denna scen finnsmed i mångas hjärta för alltid, den är en del av tonårstidens alla spänningar...


Kommentarer
Postat av: yvonne

och filmen var super super bra - var inte alls så länge sen den sågs



2009-09-15 @ 17:54:54
Postat av: Linda

Kan inte räkna alla de gånger jag sett filmen! Man kan liksom se den om och om igen hur många gånger som helst utan att tröttna. Dock så förstår sej sällan män på det men det är ju ingenting ovanligt...

2009-09-15 @ 19:04:56
Postat av: Trollmamman Lowa

Ja, fantastisk film.. men de var nog ett bra tag sedan jag såg på den här... borde ta Storflingan med på en nostalgi trip till stenåldern. :)

2009-09-15 @ 22:10:13
URL: http://lova.bloggagratis.se
Postat av: Bella

Stackars man... och stackars hans finska fru som också var dansare. Jag såg dem dansa på en gala. De visste var de skulle sätta ner foten om man säger så. Faktiskt när det begav sig (då på permanentens tid) så var det en råbarkad sjöman som sade till mig att han sett den ett tjugotal gånger. En annan berättade för mig att han sett "sista natten med gänget" sjukt många gånger. Själv gillade jag "flashdance" och har låten på vinyl. :)

2009-09-15 @ 22:11:19
Postat av: Andréa

Den där karlns heta blickar gick genom tv.rutan! Känns nästan som om jag kände honom, men det var ju hans sköna fimkarraktärer man känner. Härrigud, ja här ska jag kolla på Dirty dancing någon kväll när Peter har annat för sig (inte direkt hans favvofilm, nej. och jag tror orsaken till att killarna inte gillar filmen är för att ingen karl kan mäta sig med Johnny Castle).



rest in peace Patrick!

2009-09-16 @ 13:19:35
URL: http://andreawebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0