Off we go...

Iväg efter middagen för arr dekorera scenen + ställa i ordning green room....Skulle ge vad som helst för att få ställa upp själv imorrn, men misstänker det skulle bli kommunens stora snackis......Håller mej till kaffeupphällning & drickning.....Hej svej nu drar vi iväg på guldstjärne klippning och glitterupphängning!

Ojojdå

Jag glömde ju att vi ska på dop på söndag.

Tur att du sa det där om dop, Andreà.

Inget Allahjärtande här inte. Hinner ju knappt tända de romantiska ljusen förrän det är dax att blåsa ut dem och åka vidare. Hrmpf.

Usch. Vilken stressvecka. Och vad ska en människa som aldrig hinner tvätta kläder ha på sej..släsch sätta på sina barn....på dop, tycker ni? Jaja, det där ordnar sej nog. Men borde man köpa present? Och isånafall...när? =)
Kanske man kan skicka den på posten vid ett senare tillfälle?

Nä hörni, det blir nog bra det här, ni kan väl komma förbi Näfsby skola fredag kväll och kolla in Småstjärnorna? Senny skall uppträda med kompis som sagt.
- " Iss itt truuuu..iss itt åovööör, didd aj tråo itt öuäy" ska dom mima till .
Sen har jag hört att en trumpen, tjock tant skall servera kaffe oxo- bara det är ju ett kul inslag i sig!
Krams, ha en utomordentlig bra dag! / Johanna

Grov översikt

Denna vecka blir körig även den! Vad händer i mitt liiiv????
Inte hann jag sätta in någe trevliga fotografier i måndags- när jag stängde av datorn började ju Familjen Annorlunda på TV, och det bara måste jag se! Haha,jag väntar hela veckan på det programmet, dom är ju för sköna hela bunten. Ens eget liv lixom bleknar på nåt vis... Dom blir aldrig stressade- HOW???? Ja, dom är duktiga och ger oss andra perspektiv på tillvaron. I måndags lagade jag även rotmos, som vi värmde till middag igår tisdag, och efter att ha suttit sista lektionerna i skolan och lyssnat på Barbro Sundback kändes rotmos me fläsk som en befrielse.
Sedan åkte jag och Senny tillbax till staden, in till Folkhälsan och simma en stund. Killarna var hemma och lagade kalops. Kollaps? Så gick den kvällen.
Idag- skola, sedan jobba till 21.00 sen hämta Senny från kompis. De skall ställa upp i småstjärnorna på fredag så de måste öva- annars hade jag aldrig tillåtit en sån tidpunkt.
Imorgon torsdag hem från skola så fort som möjligt. Skall till Näfsby skola och ställa i ordning inför småstjärnorna på fredag.
På fredag- småstjärnorna på Näfsby skola. Det är Felix klass som ordnar så vi föräldrar har ju lite att ordna med. Hrm...PÅ EN FREDAG.....Säger ingenting nu, men....Lördag- kalas till min syster, äta något gott & pussa bejbis. Efter det iväg och veckohandla.

På söndag på söndag på sööööndag.......Har ni hört den sången? ;) Då vill jag bara vara......Kan man få det nån gång? En vecka till efter detta, så är det sportlov sedan. Och guuu så jag har tänkt att sporta sen!
OK, om nån har ett par billiga skrillor strl 39-40 att sälja till mej så kan jag tänka på saken. Men i övrigt är det nog bara friheten som hägrar! Nu måste jag faktiskt klä på mej och åka till skolan.....Ha en underbar dag, alla! / J

Nya jeans.

                                                     

Jag har beställt dom här jeansen från H&M. Lite GI nu barra så tror ni att det är jag på bilden sen......
Vad jag irriterar mej på med H&M är att det man vill ha alltid är slut- finns flera människor med lika god smak som man har själv med andra ord!
Dessa var slut i rätt storlek...men så kom jag på att jag inte HAR RÄTT STORLEK längre....så då fanns det kvar,bara att beställa!!!!Men linnet ovan, det var slut förstås. Lite rysch är annars rätt så fördelaktigt. Mer sånt tack.

Grattis Andrèa

Kära lillasyster fyller år idag- GRATTIs!!!

Själv sitter jag med distansarbete huuur mycket som helst! Helgen och veckan före har vart intensiva- man har att göra för jämnan eller hur? :) Det är bra det, att man inte får långtråkigt!
För att nämna några saker har vi simmat med Senny, skrunnit med Felix, vart i skolan, haft tenta i läkemedel, kollat runt på möbelrea, vart på 50-års kalas...jaha, men nu lät inte det där så mycket ändå fast jag tycker att jag har fullt hela tiden!
Men det är klart, mellan allt det där lagarman ju middag, tvättar kläder, dammsuger, diskar, torkar av bänkar, ger mat åt djuren, städar på toan, handlar mat....jaja,ni vet ju själva....
Jag skall sätta in lite bilder om jag hinner ikväll, vi börjar få det riktigt mysigt i vår lilla koja nu. Man samlar på sej lite grejer här och där och mer och mer ombonat blir det...:) Det är kul!

Skall fortsätta med arbetet nu, skall iväg och hämta Senny från teaterövningen snart.

Mycky nu...

Dä e mycky nu!
Så ni vet, jag har tajt om tid denna vecka! Sista terminen i skolan om jag får påminna om det :) vilket faktiskt innebär en hel del arbete! Verkar det som.
Barnen iväg schasade till skola, jag har betalat nån räkning som jag lyckades skrapa ihop till, nu duschen, sen skola, Slutarökakurs-träff klockan 17, sedan hem och koka middag. Läkemedelstent på torsdag- borde kanske börja ses över...?
Det är idag det.
Huvudvärk har jag haft sen igår eftermiddag, kommer nog från nacken tror jag. Måste till apoteket efter mer Burana. Stormar gör det ute, och jag längtar. till. sportlovet. Sova. Vila....Jobbade hela helgen så jag vill ha ledigt nuuuuuu!!! :)
Äh, nu måste jag susa- ha en bra dag, det tänker jag försöka iallafall!

RSS 2.0