Fredags-variant
Wow, vilken lyxig fredagsvariant på broiler & pomfrit!
Konjaks brässerade andbröst med potäter och konjakssås...slurps!
Steks i SMÖR, vad annars?
På med konjak,och wooh vilka dofter!
Putter under lock..eller nåt.
In i ugnen med brösten och på med GRÄDDA i pannan.
Ahhh,va gott! Sedan måste jag lägga mej på
...spikmattan för min nacke behövde det. Johan väckte mej nån timme senare, och det var tur det eftersom köttet redan hade fastnat fast i piggarna. Men det känns faktiskt lite bättre i ryggen idag.
Inte mycket grönsaker där inte..
Bränner du av konjaken sen då? ( flamberar som vi proffs säger )
Vi har skarv i frysen, men dåligt med konjak. Kanske man kan ha mördarsniglar till förrätt då..
Wow vilken lyxig middag:) De är man värd efter allt slit i skolan i veckorna:)