Fredags-variant

Wow, vilken lyxig fredagsvariant på broiler & pomfrit!
Konjaks brässerade andbröst med potäter och konjakssås...slurps!

and i panna

Steks i SMÖR, vad annars?

and i konjak

På med konjak,och wooh vilka dofter!

and i panna under lock

Putter under lock..eller nåt.

på med grädda

In i ugnen med brösten och på med GRÄDDA i pannan.

mums
gelèsåspartydrink

 

njut

Ahhh,va gott! Sedan måste jag lägga mej på

shakti-mattan

...spikmattan för min nacke behövde det. Johan väckte mej nån timme senare, och det var tur det eftersom köttet redan hade fastnat fast i piggarna. Men det känns faktiskt lite bättre i ryggen idag.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Inte mycket grönsaker där inte..



Bränner du av konjaken sen då? ( flamberar som vi proffs säger )



Vi har skarv i frysen, men dåligt med konjak. Kanske man kan ha mördarsniglar till förrätt då..

2009-09-12 @ 18:52:06
Postat av: Emma

Wow vilken lyxig middag:) De är man värd efter allt slit i skolan i veckorna:)

2009-09-14 @ 11:09:30
URL: http://emma12345.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0