Segeri,segera...

Hoh, vad det segar på blogg.se-som vanligt?
Lagade en - faktiskt god- korvsås med lök & paprika till middag idag. Har druckit kaffe. Druckit glögg med russin och mandlar. Ätit lite caschewnötter och gnagat chokla. Och så sägs det att man blir tjock när man slutar röka. Vilket ljug.
Slutar röka- börjar äta
borde det vara. Alltså, ämnesomsättningen saktar av lite, det är sant. Har man då alltså redan före haft tja, hrm...vissa problem att få den att gå tillräckligt fort (hinna med att smälta skogshuggarportioner 4 ggr/dag alltså), är det ju extraförargligt när den saktar ner efter rökstoppet. Eftersom man har liten tendens att börja småäta dessutom. Storäta. Ja. Ni fattar.
"Fluffiga Molnet" turns out to be " Stora dimman som täckte himlen i tre månvarv"
Hah,men jag skall nog banta bort de här 10 kilona lätt som ingenting jag. Svanhalsad & vidjesmal,ni vet ju det..
Har inte hittat vilken metod jag skall använda mej av bara. Fann en sida där det fanns alla bantningsmetoder från A-Ö, bara att välja mellan jordnötssmörsmetoden,bananmetoden,ananasmetoden,LCHFmetoden,GImetoden.....
I princip vad man kan tänkas vara sugen på.....från dag till dag.

I övrigt har jag i nerverna. I ögonnerven, för att vara exakt. Mitt vänstra öga har haft bussiga idiotryckningar hela helgen, vilket föranledde skälmska leenden från  en hel drös pepparkakshandlande gubbar på julmarknan.
- BARA SÅ NI VET : DET VAR BARA NERVRYCKNINGAR! Ledsen om många blev besvikna nurå......

Nu känner jag mej lite småsugen på nåt att äta....gångjärnen i skafferiet får göra IKEAreklamen rättvisa- ni vet "provade 750 000 gånger för att kolla att de funkar i verkligheten" och så står ett fetto och sätter sej i/ ställer sej upp ur en soffa, alternativt öppnar ett skafferi med sina feta armar spända av förväntan....Det skulle ha kunnat vara jag! Jag dubbelkollar,liksom.......att de verkligen håller......

Vilket väder utomhus hörni! Ingen adventsfeeling här inte,med skidföre och ullkalsonger!
Skulle Rydberg födas  nu skulle aldrig " midvinternattens köld var hård,stjärnorna gnistra och tindra" uppfinnas heller.
- "Decemberslasket så segervisst, alltid är midvintervädret lika trist..." skulle läsas på alla skolbarns julfester istället.
" Rudolf får av fuktiga luften lunginflammation, Tomten vill allrahelst gå i pension..."


Kommentarer
Postat av: Åsa

Ett litet tips: Du kan väl skala och skära upp lite tunna morotsstavar, som är så gott och hälsosamt att gnaga på. Tror att de kan sätta fart på magen också.

Ett tips till: Vid nervryckningar i ögonen, hjälper det med jordnötter. Eventuellt att äta dem, men absolut om man stoppar dem under ögonlocket!

Fick du Terttus tipps då?

2009-11-30 @ 21:16:52
Postat av: Johanna

Jag är allergisk för råa morötter.

2009-11-30 @ 21:47:00
URL: http://littlemeadow.blogg.se/
Postat av: Lotta

Godmorning, kämpa på, ett kilo hit eller dit gör inte så mycket, du e så snygg ändå och tänk hur fin din hy ska bli, de e den ju förståss redan men...och flåset, som du har flåsat i trapporna, vi har nog hört fast vi inte sagt nåt. Nu ska jag på min "praktikdag" med Regina på demensföreningen 9-14. Oslo på tisdag o hem på fredag o då har jag barnbarnet Lily med mej så jag kommer att få en fin tid fram till julen trots detta gråa o mörka. För övrigt en bra dag till dej o en höst kram från mej.

2009-12-01 @ 07:03:25
Postat av: Andréa

Hahaha, men guuud. Jag kommer att ha typ 25 kilo för mycket påkroppen när bebis kommer... Vi kan då hålla varann i handen... Ho ho, snacka fluffigt moln efter att ha fött barn. Eller typ "hängiga degen"....



Du e så duktig som fortfarande e rökfri. Så skönt.

2009-12-01 @ 08:31:56
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Lessa

Herregud vad du skriver roligt. Jag dör av skratt! Bra att du slutat röka!

2009-12-02 @ 19:45:15
URL: http://lessa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0